Uslovi najma vozila

Uslovi najma vozila

Uslovi najma vozila

Vozač: Vozač rent car-a mora biti star najmanje 21 godinu i da poseduje važeću vozačku dozvolu najmanje 2 godine.

Najkraći period za rent a car : 1 dan (24 časa)

Porez: porez na dodatu vrednost je uračunat u cenu (20%)

Dodatni rentacar vozač: ne naplaćuje se

Depozit: je potreban i nalazi se u cenovniku. Mogu se koristiti i kreditne kartice (VISA, MASTER, DINERS i DINA)

Neograničena kilometraža: ako rentacar najam traje duže od 3 dana, kilometraža je neograničena, ako je rentakar najam do 3 dana, kilometraža je ograničena na 150 km po danu.

Gorivo: plaća zakupac. Ako zakupac vrati rent a car vozilo sa manjom količinom goriva nego sto je bilo pri preuzimanju vozila dužan je da nedostajuće gorivo plati po važeći cenama.

Saobraćajne kazne: koje je skrivio zakupac dužan je da plati

Osiguranje u slučaju štete (CDW): Zakupac može biti osiguran od štete, ukoliko plati 4€ po danu, u protivnom učestvuje sa 10% u šteti. Ovo osiguranje ne oslobađa zakupca odgovornosti u slučaju kršenja saobraćajnih propisa i pravila, neprijavljivanja štete policiji… Šteta na gumama i donjem trapu, rent car vozila, nije pokrivena ovim osiguranjem i zakupac je dužan da plati 100% štetu.

Zaštita od krađe: Za oslobađanje od odgovornosti prilikom krađe renta car vozila zakupac može uplatiti 4€ po danu. To znači da je zakupac oslobođen od štete prilikom krađe renta car vozila. Ukoliko zakupac ne želi da plati 4€ po danu, obavezan je da plati 10% vrednosti ukradenog rentacar vozila. Zakupac mora da prijavi krađu policiji i potreban je zvanični izveštaj, saobraćajna dozvola i originalni ključevi, u suprotnom osiguranje ne važi.

Noćna isporuka/prijem vozila: (od 20:00 do 08:00 časova) se naplačuje 20€. Isporuka/prijem vozila nedeljom se naplaćuje 20€.

Korišćenje vozila: zakupac je dužan vodi računa o rentcar vozilu i da u slučaju problema obavesti Jahorina info rent car agenciju. Nije dozvoljena vožnja van puta, trkanje, šlepanje drugih vozila, pozamljivanje rentacar vozila drugom licu i prepravke na rentacar vozilu. Ukoliko zakupac vrati rent car vozilo prljavo biće mu naplaćeni troškovi pranja.

NS Info Rent a Car

Kontakt:

NS Info Rent a Car – Jahorina info DOO

Najbolja ponuda i cena najma Rent a Car vozila!
NS Info Rent a Car – 12 godina sa vama!

Za sve informacije i rezervacije vozila:

 Call centar – NS Info Rent a Car  

   Ilije Ognjanovica 3, Novi Sad 

    Tel: +381 65/89 86 734

  E-mail: nsinforentacar@gmail.com

  Instagram: ns_info_rentacar

  Facebook: NS Info Rentacar

Ostavite komentar ili bilo koje pitanje u vezi rent a car-a u Novom Sadu i nasoj agenciji!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!